Idag började krisen kring Corona och covid 19 ta fart i Stockholm. Så jag ville skriva lite extra om att det finns psykologhjälp att få via internet.

En fördel är att din psykologkontakt då inte påverkas av vad som sker i samhället i fråga om olika restriktioner och rekommendationer som kan komma. Du kan till exempel komma till mig eller min kollega på video-samtal eller om du hellre vill tala endast i telefon så gör vi det.

Online terapi – kan det verkligen kännas bra?

Vi har nu erfarenhet sedan några år av att träffas online och nästan alla som provat tycker det känns riktigt bra, det känns faktiskt precis lika bra som ett bra “verkligt” möte. Så jag vill gärna berätta att denna möjlighet finns.

Garanti

Om du under samtalet märker att det inte känns bra för dig på något sätt så behöver du bara säga till och då behöver du inte betala för samtalet. Vi vill att du ska känna dig trygg att komma till oss.

Vilka problem fungerar att behandla med samtal online?

Alla problem och situationer som man kan få hjälp med genom samtal går att behandla online. Så det innebär att du alltid är välkommen att boka ett besök och tala om det som du söker hjälp med.

Då kan vi också reda ut hur vi kan vara till hjälp. Och ibland kanske vi behöver ge lite tips om hur du kan söka vidare för en utredning hos läkare till exempel. Men oftast är problem ju sammansatta och båda perspektiven kan behövas i så fall.

Även när krisen kring coronasmittan pågår så fortsätter ju även annat i ens liv som vanligt så som till exempel relationsproblem, stress och ångest eller annan oro som man skulle vilja kunna söka hjälp för. Då finns vi fortfarande här såklart! Det är bara att boka en tid online så träffas vi genom internet.

Men det är ju också så att problem kan uppstå och/eller bli värre när det är kris i samhället. Då finns vi också här! Tveka inte att boka en tid. Läs mer om psykologsamtal med oss HÄR eller boka en tid direkt under den gröna knappen.