Terapi och stödsamtal med legitimerade psykologer på Södermalm

Våra psykologer

caroline2009-1Caroline Klingenstierna är legitimerad psykolog och har utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) och lösningsfokuserad terapi.

Hej, jag har speciellt erfarenhet av behandlingar mot stress, panikångest, socialfobi och relationsproblem. Jag är gärna ditt stöd under vägen tillbaka till arbetslivet om du är i en rehabilitering. Du som är förälder och oroar dig för ditt barn är också varmt välkommen till mig.

Kontakt: 070-749 58 48 eller mail: caroline@framtidsfokus.se

 

m_attention2011_1Michael Hjerth är legitimerad psykolog med inriktning mot positiv psykologi. Michael är lösningsfokuserad och kognitiv terapeut (KBT).

Hej, jag har lång erfarenhet av behandling av stress, relationssvårigheter, smärttillstånd, arbetslivsbekymmer och problem med missbruk. Du får stöd i att hitta balans, riktning och glädje i livet och i relationer. Jag tar även emot par och är ett stöd för dig som är förälder. Om du har frågor och bekymmer i samband med att du eller en anhörig har fått en neuropsykiatrisk diagnos eller om du funderar på om du har ADHD eller Aspergerssyndrom , så får du gärna vända dig till mig för att reda ut begreppen och komma vidare på rätt spår. Jag gör dock inte den formella utredning för ADHD eller Autism utan fokuserar på stöd och behandling.

Kontakt: 076-397 57 57 eller mail: michael@solutionwork.com

Boka besök online

Boka tid

Caroline Klingenstierna är legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv beteendeterapi (KBT) och lösningsfokuserad terapi.
Kontakt: 070-749 58 48 eller email: caroline@framtidsfokus.se

Michael Hjerth är legitimerad psykolog med inriktning mot kognitiv psykologi, hälsoperspektiv och lösningsfokuserad terapi.
Kontakta Michael 076-397 57 57 eller email: michael@solutionwork.se