Caroline Klingenstierna är legitimerad psykolog och har utbildning i kognitiv beteendeterapi (KBT) och lösningsfokuserad terapi.

Hej, jag har speciellt erfarenhet av behandlingar mot stress, ångest, depression, socialfobi, livskriser och relationsproblem. Jag är gärna ditt stöd under vägen tillbaka till arbetslivet om du är i en rehabilitering. Du som är förälder och oroar dig för ditt barn är också varmt välkommen till mig. Jag har har bred erfarenhet av att träffa klienter som fungerar på olika sätt till exempel som har adhd, add eller autism. Välkommen att boka ett besök till mig på prov, om du känner att det inte stämmer i kontakten så tar vi självklart inte betalt. Boka tid i min bokningskalender, länk dit finns längst ner på denna sida.
Välkommen!

Kontakt: 070-749 58 48 eller mail: caroline@framtidsfokus.se


Michael Hjerth är legitimerad psykolog med inriktning mot positiv psykologi. Michael är lösningsfokuserad och kognitiv terapeut (KBT).

Hej, jag har lång erfarenhet av behandling av stress, relationssvårigheter, arbetslivsbekymmer och problem med missbruk. Du får stöd i att hitta balans, riktning och glädje i livet och i relationer. Jag tar även emot par och är ett stöd för dig som är förälder. Om du har frågor och bekymmer i samband med att du eller en anhörig har fått en neuropsykiatrisk diagnos eller om du funderar på om du har ADHD eller Aspergerssyndrom , så får du gärna vända dig till mig för att reda ut begreppen och komma vidare på rätt spår. Jag gör dock inte den formella utredning för ADHD eller Autism utan fokuserar på stöd och behandling.

Kontakt: 076-397 57 57 eller mail: michael@solutionwork.com


Vi är legitimerade psykologer och medlemmar i psykologförbundet.

Boka terapi
TimeCenter