Välkommen att boka ett möte med någon av oss psykologer via videosamtal online.
Boka terapi i Stockholm
TimeCenter
Vi har båda lång och bred erfarenhet kring att hjälpa till att hitta lösningar och förståelse vid psykologiska problem och livshändelser.
Caroline har en terapeutiska inriktning mot KBT och lösningsfokuserad terapi. Michael har en terapeutisk inriktning mot kognitiv och lösningsfokuserad terapi. Ta gärna kontakt med oss om du (till exempel):

– känner ångest,
– har depression/nedstämdhet,
– går igenom kärleksbekymmer, eller någon annan
– livskris,
– har neuropsykiatriska funktionsvariationer (tex ADHD och Autism),
– om du vill ha stöd kring ett barn som har det besvärligt, eller
– något annat som du känner att du skulle behöva prata med en neutral person om.

Terapi handlar ofta både om att hitta sig själv och sina egna livslösningar och att få perspektiv och verktyg från ett professionellt perspektiv.

För att boka ett videosamtal med oss går du in i bokningskalendern (Klicka på den  knappen till TimeCenter) och väljer en tid för “Nybesök Psykolog Videosamtal (via Zoom) 90 min”. Första besöket har vi extra tid om vi behöver, upp till 90 min, och följande besök är 60 min.

En liten videopresentation av Caroline

Mötesplattform: Zoom
Vi använder gärna en videomötes plattform som heter Zoom. Den är mycket enkel att koppla upp sig mot. Senast 15 minuter före ditt besök får du en länk via email. Via länken kommer du till zoom-möte. Du får ett personligt lösenord så att anslutningen är säker.

Några minuter före ditt besök behöver du bara klicka på länken och följa några enkla instruktioner. Se även videon nedan för information om zoom.
Men om du hellre träffas via FaceTime, Skype eller prata bara via telefonsamtal så maila oss information om detta så kontaktar vi dig på det sätt som passar dig bäst. (För Skype behöver du maila oss ditt Skype ID i god tid i förväg).

Alla sätt att kommunicera via video-länk har överföringen krypterad så att informationen säkert stannar mellan oss (obehöriga kan inte ta del av innehållet i samtalen).


Om behandling
Du är så välkommen till oss för psykologisk behandling/samtalsterapi vid problem relaterade till stress, oro, ångest, relationssvårigheter och depression m.m.

Vi har bred erfarenhet av att underlätta förändring och hitta nya vinklar, strategier och lösningar tillsammans med klienter. Vi ger även stödsamtal eller livscoaching.

Om du befinner er i en påfrestande situation och behöver hjälp att orientera dig så prova gärna ett samtal med någon av oss, vi kan ofta hjälpa till att reda ut hur du kan komma vidare och vad som pågår.

Behandlingen bygger på moderna psykologiska metoder så som kognitiv beteende terapi (KBT), mindfulness och lösningsfokuserad terapi. Vi är legitimerade psykologer och arbetar under tystnadsplikt och med patientförsäkring.

Kostnad och Tid

Varje samtal kostar 1100 kronor. För första besöket har vi 90 minuter avsatt och följande besök har vi 60 minuter. Kostnaden är samma oavsett besökets längd. Om du under första samtalet känner att du inte trivs med oss så debiterar vi självklart inte någon avgift för det besöket. 

En behandling tar oftast mellan 5-10 sessioner, längden beror på hur dina behov och din situation ser ut. När du bokar en samtalstid så får du ett mail med bekräftelse på din bokning.

I samma mail finns en betalknapp till Klarna, klicka då direkt på knappen “Betala med Klarna” och slutför betalningen. Pengarna betalas tillbaka automatiskt om du avbokar din tid. Du kan avboka fram till 24 timmar innan utan kostnad.

Varför välja en privatpraktiserande psykolog

När du träffar en privatpraktiserande psykolog (som vi är) så får du ett personligt bemötande och psykologen har garanterat avsatt 60 minuter till dig. Vi har en bred kunskap och kan hjälpa dig hantera en sammansatt situation så att du kan känna dig trygg i dina beslut och navigera mot ett bättre mående och en ljusare framtid.

Boka terapi i Stockholm
TimeCenter