Nu kan du träffa mig, Caroline Klingenstierna, via video-samtal online. Om du känner att du skulle vilja träffa en psykolog och det passar dig bättre att träffas över nätet, kan detta vara ett alternativ för dig. Jag är legitimerad psykolog och har lång och bred erfarenhet kring att hjälpa till att hitta lösningar och förståelse vid psykologiska problem och livshändelser. Min terapeutiska inriktning är mot KBT som är viktigt att ha med vid ångest och depression, men jag har också en god grund kring kärleksbekymmer, neuropsykiatriska funktionsvariationer (tex ADHD och Autism), livskriser och mycket annat.

För att boka ett video-möte med mig går du in i bokningskalendern (Klicka på den blåa knappen till Boka Direkt) och väljer en tid för “Nybesök Psykolog Online (via Zoom) 90 min”. Första besöket har vi extra tid om vi behöver, upp till 90 min, och följande besök är 60 min.

Zoom möte – överföringen krypteras
Jag använder en video-mötes plattform som heter Zoom. Den är mycket enkel att koppla upp sig mot och överföringen krypteras på internet så att informationen stannar mellan oss. Dagen före ditt första besök får du en länk via email. Via länken kommer du till zoom-möte. Några minuter före ditt besök behöver du bara klicka på länken och följa några enkla instruktioner. Se även videon nedan för information om detta.


Om behandling
Du är välkommen till mig för psykologisk behandling/samtalsterapi vid problem relaterade till stress, oro, ångest relationssvårigheter och depression. Jag har bred erfarenhet av att underlätta förändring och hitta nya vinklar, strategier och lösningar tillsammans med klienter. Jag ger även stödsamtal eller livscoaching. Om du befinner er i en påfrestande situation och behöver hjälp att orientera dig så prova gärna ett samtal med mig, jag kan ofta hjälpa till att reda ut hur du kan komma vidare och vad som pågår. Behandlingen bygger på moderna psykologiska metoder så som kognitiv beteende terapi (KBT), mindfulness och lösningsfokuserad terapi. Jag är legitimerade psykolog och arbetar under tystnadsplikt och med patientförsäkring.

Kostnad och Tid

Varje samtal kostar 995 kronor. Första besöket tar ca 1,5 timmar och följande besök varar ca 60 minuter. Kostnaden är samma oavsett besökets längd. Om du under första samtalet känner att du inte trivs med oss så debiterar vi självklart inte någon avgift för det besöket. En behandling tar oftast mellan 5-10 sessioner, längden beror på hur dina behov och din situation ser ut. När du bokar en samtalstid så får du ett mail med bekräftelse på din bokning. I samma mail finns en betalknapp till Klarna, där det är bra om du klickar och skriver in dina uppgifter och godkänner betalningen. Inga pengar dras från ditt konto före din samtalstid. Du kan avboka fram till 24 timmar innan.